Inför matchen mot Troja-Ljungby

13 oktober 2021 11:00

Ikväll är det ny hemmamatch i Winpos Arena


Det blev en framgångsrik bortaturné för Björklöven under förra veckan. Segern mot Kristianstad på onsdagen följdes upp med en seger mot Tingsryd på fredagkvällen. Segern mot Tingsryd satt långt inne och vändningen kom i den tredje perioden då Olle Liss och Alexander Wiklund gjorde varsitt mål innan Sebastian Selin hittade det tomma Tingrydsmålet två gånger.

Björklöven, som är målgladast i HockeyAllsvenskan med 27 fullträffar, ligger tvåa i tabellen med 12 poäng på fem matcher. HV71 leder tabellen utan poängförlust.

Kvällens motståndare Troja-Ljungby har inlett sin återkomst i HockeyAllsvenskan med fem raka förluster. Den senaste kom i fredags mot Vita Hästen efter förlängning.

Ledare av inte bara den interna poängligan utan hela HockeyAllsvenskans poängliga är Alexander Wiklund med tio poäng (4+6) på fem matcher. Fredric Andersson följer inte långt bakom med åtta poäng (4+4). I Troja är det Dennis Fröland som är poängbäst med fyra poäng (2+2).

Det senaste kring Björklöven hittar ni som vanligt på Björklöven Play. Ett rykande färskt avsnitt från gänget bakom "Ett steg in mot mitten" ligger ute just nu.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00. Biljetter till matchen hittar du här.