J20: Elfte raka segern
Publicerad: 2018-12-02

Björklöven J20 besegrade Brooklyn Tigers med klara 7-2 i dagens match i J20 Elit Norra

Björklövens J20-lag följde upp gårdagens seger borta mot Kiruna med en ny seger, den elfte raka, idag mot Brooklyn Tigers.  Daniel Forsberg inledde målskyttet i den första periodens tredje minut. William Magnusson fortsatte att visa god målform då han satte sitt sjunde mål på de tre senaste matcherna kort därefter. Alexander Valjemot gjorde elegant 3-0 i spel fyra mot fem innan Marcus Myllykoski reducerade till 1-3. Oliver Schönfeldt utökade Björklövens ledning till 4-1 efter 18.51 och Björklöven hann med ytterligare ett mål i boxplay då Victor Holmberg gjorde 1-5 28 sekunder innan periodens slut.

Joakim Valjemot satte andra periodens enda mål till  1-6 efter 6.09. Framspelningen från tvillingbrorsan Alexander.

I den tredje perioden lyckades hemmalaget reducera till 2-6 innan William Magnusson gjorde mål nummer åtta på de tre senaste matcherna till 2-7 vilket också blev slutresultatet. Skotten totalt 21-41.

Nästa helg väntar dubbla bortamatcher mot Östersund och mot serietvåan Sundsvall.