Brock Trotter återvänder till Björklöven

15 februari 2018 19:44

Brock Trotter återvänder för att förstärka Björklöven under slutdelen av säsongen.


Det är ett bekant ansikte som återvänder till Björklöven. 31-årige Brock Trotter med meriter från bland annat NHL, AHL och KHL är klar för Björklöven. Under sin förra sejour i Björklöven under säsongen 2015/16 spelade han 35 matcher och gjorde 26 poäng. Förra säsongen gjorde han en stark säsong i SM-liiga med Saipa och fick chansen att spela med Kärpät under senare delen av säsongen. Den här säsongen har han spelat med Chicago Wolves i AHL innan han skrev på för Stavanger Oilers i norska högstaligan.

- Vi ville gärna bredda spetsen i laget med en forward som är rightare och där passar Brock perfekt in. Han har varit här i Björklöven tidigare och gjort det riktigt bra. Dessutom har ett vi ett lag som jobbar hårt för varandra. Därför var det viktigt att få in en spelare som var känd för många i laget sedan tidigare. Styrkan sitter i vår grupp som jag ser det, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Björklöven har även registrerat in Stefan Öhman i truppen.

– Vi vill inte lämna något åt slumpen och Stefan är i den formen att han kan komma in och bidra om det behövs. Hans huvudsakliga uppgift är dock fortfarande att vara fystränare i Björklöven. Det är en ren säkerhetsåtgärd att registrera Stefan, avslutar Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.