J18: Knapp förlust mot Sport
Publicerad: 2019-08-08
Björklövens J18-lag förlorade träningsmatchen mot Sport U18 med 4-3

Matchen mot Sport U18 från Vasa var säsongens första för Björklövens J18-lag och den spelades i Husums ishall.

Björklöven tog ledningen tidigt i matchen genom Elias Lundström men Sport kunde kvittera till 1-1 fem minuter senare.

2-1 och 3-1 för Björklöven kom i den andra perioden genom Karl Fredriksson och Oddbjörn Eriksen.

Tyvärr för Björklövens del gick den tredje perioden helt till Sport målmässigt. Det gjorde att Sport kunde vända matchen genom sina tre obesvarade mål i den tredje perioden. Eetu Heikkilä blev den som slog in det avgörande 4-3 målet med dryga fem minuter kvar.

Matchfakta:

Första perioden:

2.47 1-0 Elias Lundström(Henrik Arvidsson) 7.24 1-1 Arttu Poutanen (Filip Kesti)

Andra perioden:

27.05 2-1 Karl Fredriksson(Max Lundgren) 32.06 3-1 Oddbjörn Eriksen(Jonatan Strand)

Tredje perioden:

42.33 3-2 Eetu Laine(Juho Vehkalahti, Viljami Haarala) 49.01 3-3 Oliver Sundström(Ilman Jääskeläinen) 54.31 3-4 Eetu Heikkilä