J20: De nya spelarna kommenterar säsongsavslutningen

22 februari 2019 15:00

Vi stämde av läget med de nya spelarna i J20


Vi tog en kontakt med de fem nya spelarna i Björklövens J20-lag för att höra hur de ser på att förlänga säsongen i Björklöven, vilka förväntningar de har på serieavslutningen samt vad de tror sig kunna bidra med.

Björn Gabrielsson:

Egentligen mest en rolig upplevelse, kul att få spela en månad till och fortsätta träna och spela betydelsefulla tävlingsmatcher. Jag förväntar mig att vi kommer vara ett spelförande lag som kommer spela underhållande hockey och styra matchtempot! För egen del hoppas jag såklart kunna bidra med poäng, men även hårt jobb och stabil defensiv.

Gabriel Österberg:

Det ska bli riktigt kul att förlänga säsongen även i år, självklart surt att åka ut med Vännäs men roligt att få möjligheten att spela mer matcher. Mina förväntningar är att vi ska komma ihop bra som lag och ta oss så långt som möjligt och förhoppningsvis gå hela vägen upp till superelit! Jag kommer kunna bidra med min offensiv samt stabilt spel över hela banan, och min rutin från hockeyettan/allettan.

Mathias Wikström:

Det ska bli kul att förlänga säsongen och en rolig möjlighet att spela i en klubb som Björklöven. Förväntningarna är väl att vi ska gå så långt som möjligt förhoppningsvis hela vägen till superelit. Jag kommer kunna bidra med ett stabilt spel samt flytta pucken mycket.

Marcus Byström:

Jag tycker att det framförallt känns roligt att spela med Löven eftersom jag har några gamla lagspelare med och många andra känner jag till sen tidigare också. Jag förväntar mig att vi gör allt för att avancera mot superelit och jag kommer bidra med enkelt och rejält backspel, och förhoppningsvis någon poäng.

Jacob Henriksson:

Först o främst så känns det väldigt kul och inspererande att få förlänga säsongen med löven som satsar på att gå upp, och förväntningarna jag har är att vi ska spela en rolig hockey och ta oss hela vägen. Sen det jag ska försöka bidra med är att vara kreativ i offensiven och ta jobbet varje match och träning.