Swedbank, ny samarbetspartner till Björklövens Gröngul kompis.
Publicerad: 2021-06-24
Med Gröngul kompis vill Björklöven inspirera alla, men framför allt barn och ungdomar, till att vara schyssta/välkomnande i sina möten med andra (kompisar men även okända); i klassrummet, mot andra elever och lärare på skolan, men också utanför skolan och inte minst på digitala plattformar och i sociala medier.

Vi utgår vi från Björklövens värdegrund, som i stora delar vilar på FN:s deklaration om mänskliga rättigheter – det vill säga grundläggande demokratiska och mänskliga värderingar.

Michael Dahlén, Försäljningschef Björklöven Vi är oerhört glada att Swedbank uppskattar vårt engagemang och välkomnar deras stöttning som gör att vi har ännu större möjlighet att skapa bättre förutsättningar för våra barn och unga.

Niclas Nygren Johansson, Företagschef Swedbank Umeå Vi är både glada och stolta över att vi kan vara med och bidra till att föreningen kan fortsätta att utveckla initiativet Gröngul kompis, där alla, men framför allt barn och unga uppmuntras till att vara schyssta och välkomnande i sina möten med andra. Genom våra föreläsningar i ekonomi för Björklövens barn och unga får vi dessutom vara med och inspirera till en sund och hållbar ekonomi. Vi vill stötta det lokala föreningslivet och vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle.

Niclas Bornefjord