Säsongskort 21/22
Publicerad: 2021-06-03
Under nästa vecka släpps säsongskorten för säsongen 2021/22 i Hockeyallsvenskan. Precis som tidigare kommer befintliga säsongskort få förtur till sin plats.

Alla som stod kvar med säsongskort under förra säsongen kommer få ett personligt erbjudande via mail om att förlänga sin plats. Platserna är reserverade till söndag den 20 juni. Om du inte haft säsongskort tidigare kan du redan nu göra en intresseanmälan så kommer du först i kön med ett erbjudande innan säsongskorten släpps till öppen försäljning den 17 juni.

Klicka här för att göra intresseanmälan

Säsongskort som abonnemang Förra säsongen införde Björklöven möjligheten till säsongskort som abonnemang. På samma sätt som med exempelvis mobiltelefon och telefoni så sker betalning månadsvis med en fastställd bindningstid och har tillgång till din plats under samtliga matcher inom abonnemangstiden - inklusive både försäsong och eventuellt slutspel. Ett smidigare och billigare alternativ för dig som redan nu vet att du vill se ett eventuellt slutspel och behålla din plats på sikt.

Säsongskortsbaren Alla med säsongskort kommer ha exklusivt tillträde till säsongskortsbaren som är öppen fredag och lördagsmatcher samt utvalda veckomatcher. I säsongskortsbaren finns möjlighet att köpa en matchbuffé, både för enskild match eller som en pott med flera matbiljetter att nyttja under säsongen.