J18: Förlust mot Leksand
Publicerad: 2019-01-12

Det blev förlust för Björklöven J18 i dagens match mot Leksand

Björklöven J18 besöker Dalarna i helgen och inledde med match mot Leksand idag. Marginalerna är inte riktigt med laget och det blev till slut fjärde raka förlusten i Allsvenskan Norra. Leksand kunde ta ledningen fem minuter in i matchen genom Oscar Lundin. Elliot Ekefjärd kvitterade för Björklöven men Leksand hann med ett nytt ledningsmål innan första perioden var slut.

Carl Holmner-Härgestam satte en ny kvitteringspuck i mittenperioden men Leksand kunde med bara fem sekunder kvar av andra perioden återta ledningen.

I den tredje periodens inledning kvitterade Björklöven för tredje gången då David Eriksson frispelades via en lång passning från Ludvig Lindström. När Björklöven drabbades av en utvisning med tio minuter kvar av tredje perioden kunde man så när reda ut boxplayspelet men med bara sekunden kvar av utvisningen satt 4-3 till hemmalaget genom Wille Bärehag.

David Eriksson serverade Filip Wiberg ett bra läge i kvitteringsjakten men Isak Posch räddade. Trots en forcering med utplockad målvakt lyckades Björklöven inte få till någon kvittering. Skotten i matchen 39-19.

Imorgon väntar match mot Mora innan laget vänder hemåt igen.