Inför match nummer två mot BIK Karlskoga
Publicerad: 2019-03-22
Ikväll spelas ny match mot BIK Karlskoga i J20-SuperElitkvalet

I en tät och jämna match inför nästan 1000 åskådare i A3 Arena i onsdags blev det förlust för Björklöven. Detta trots att man halvvägs in i matchen hade ledningen med 2-0 och bud på flera mål. Lagets speciella målskyttar Emil Norberg och William Magnusson hade hunnit med varsitt mål innan BIK Karlskoga under andra halvan av andra perioden vände matchen via tre mål i powerplay. Björklövens jakt på en kvittering var förgäves och med sekunden kvar av tredje perioden kunde BIK Karlskoga också sätta 2-4 i tom bur.

Nu väntar ny match i Karlskoga och förutsättningarna är enkla. Det krävs seger för Björklöven för att hoppet om en plats i SuperElit nästa säsong ska leva vidare.

Pucken släpps klockan 19.00 i Nobelhallen. Här hittar du en länk till BIK Karlskogas sändning av matchen. Du kan köpa access till sändningen för 75 kr.