Ispremiär i A3 Arena

6 augusti 2018 18:05

Ikväll var det officiell ispremiär för Björklövens herrlag och senare under kvällen är det dags även för damlaget


Ikväll strax efter klockan 17 äntrade Björklövens herrlag isen för den officiella ispremiären inför säsongen 18/19.

Spelarna radade upp sig längs blålinjen och det inleddes med en presentation av ledarstaben. Sportchef Fredrik Grönberg var först ut och när det därefter var dags för spelarna så började man med de juniorer som varit med och tränat under försäsongen. När man sedan gick över till seniorspelarna var det Oscar Masiello som fick äran att presenteras först. Förra säsongens lagkapten Fredric Andersson jobbar fortsatt men sin rehabilitering efter operationen i somras men även han fanns med på is vid presentationen. Genomgången av laget avslutades med säsongens nyförvärv och sist ut, men inte minst, var återvändande Umeåsonen Alexander Hellström. ”Acke” drog ner det största jublet från läktarna när hans namn ropades upp.

Efter presentationen var det dags för ett lekfullt träningspass där det bland annat spelades en internmatch. Vi bjöds bland annat på fiolen från Marcus ”Messy” Jonsson efter en elegant styrning i nät. Med under träningspasset var Björklövenprodukterna Lucas Wallmark och Carl Grundström. Wallmark och Grundström är hemma från Nordamerika och förbereder sig inför sina försök att ta en plats i NHL under kommande säsong.

Herrlagets ispremiär följdes av Hockeyskoj för intresserade barn och ungdomar. Senare i kväll klockan 20.30 är det ispremiär för damlaget.

Intervjuer från herr- och damlagets ispremiär kommer på hemsidan senare under kvällen.