J20: Tionde raka segern
Publicerad: 2018-12-01

Björklöven J20 besegrade idag Kiruna med 9-0 på bortais

Björklövens J20-lag har fått ordentligt fart och idag tog man tionde raka segern i och med 9-0 borta mot Kiruna. Man befäste därmed sin serieledning i J20 Elit Norra där man nästan hunnit halvvägs.

Man tog tidigt kommandot i dagens match genom att fyramålsskytten från senast William Magnusson satte 1-0. Hampus Asplund och Robin Johansson spädde på med varsitt mål inom dryga minuten och när Ludvig Forsmark satte 4-0 strax före periodvilan var segergreppet kopplat.

Daniel Forsberg gjorde 5-0 33.56 in i matchen innan det blev lite bråkigt på isen. När lugnet lagt sig gjorde Forsberg sitt andra målen för dagen till 0-6 innan Hampus Asplund visade att han inte ville vara sämre och gjorde sitt andra mål.

Axel Lundgren tog sig i och med 8-0 upp på tvåsiffrigt antal mål totalt i serien och William Magnusson visade att målformen satt i genom att spika slutresultatet till 9-0 i powerplay. Rasmus Eriksson höll en elegant nolla efter att ha motat Kirunas samtliga 26 skott på mål. Skotten i matchen 26-52.

Imorgon väntar ny bortamatch då Brooklyn Tigers står för motståndet.