Holmner Härgestam uttagen i landslaget igen

8 augusti 2019 17:00

Björklövens forward Carl Holmner Härgestam är uttagen i U17-landslaget


Sveriges Team 17 spelar tre landskamper mot Finland den 23-25 Augusti i Tranås och dit är Björklövens Carl Holmner Härgestam uttagen.

Carl ser såklart framemot landskamperna mot Finland i Tranås.

-Det ska bli riktigt kul och roligt att möta grannlandet Finland. Jag hoppas vi kan ta tre av tre vinster.

Holmner Härgestam har varit uttagen i landslaget tidigare och har funnits med under de två russincamper som anordnats i sommar.

  • Att spela med landslaget är rätt så likt att spela hemma men man möter andra spelare och de olika landslagen har sitt sätt att spela på. Russincamperna är riktigt tuffa camper på 5-6 dagar där vi tränar hårt med laget och sen spelar vi två matcher. Dessutom är det en massa tester för att se att man sköter fysen. Jag tycker att det har gått bra och är nöjd med camperna.

Nu väntar förberedelser inför säsongen med Björklövens J18-lag och se till att komma så bra förberedd som han bara kan till landskamperna i slutet av månaden.

-Jag ska köra för fullt med laget här hemma i Umeå och göra mitt bästa på träningarna så man är fullt förberedd inför matcherna mot Finland. Jag ser framemot säsongen med Björklöven och vi har ett bra lag i J18 som jag tror vi kommer att gå rätt långt med.

Vi gratulerar Carl till den nya landslagsuttagningen!

Mer om landskamperna och truppen hittar ni här.