Inför matchen mot BIK Karlskoga
Publicerad: 2022-01-26
Ikväll väntar match mot BIK Karlskoga på bortaplan

Det blev till slut en klar seger med hela 7-2 när Björklöven i måndags tog sig an Kristianstad på bortaplan. Gerry Fitzgerald firade sitt nyskrivna förlängningsavtal med att göra två mål och en assist.

Ikväll väntar match mot seriefyran BIK Karlskoga. Karlskoga spelade sin senaste match den 16 januari då man förlorade med 2-0 mot Södertälje. Dessförinnan blev det segrar mot Mora och HV71.

I den haltande tabellen är Björklöven nu positionen bakom BIK Karlskoga med 60 poäng på 32 matcher mot Karlskogas 63 poäng på 33 matcher. Kvällens möte blir säsongens fjärde lagen emellan. Björklöven vann de två första, 4-2 och 3-2, medan det senaste slutade med BIK-seger efter straffar.

Björklövens interna poängliga leds fortsatt av Axel Ottosson. Tio mål och 22 assists har det blivit så här långt. Alexander Wiklund följer på 27 poäng. Christopher Bengtsson hittade målet igen senast med och med 13 mål är han målbäst i laget.

I BIK Karlskoga är det Henrik Björklund som gjort flest poäng med 31. Han är också bäste målskytt med totalt 15 fullträffar.

Det senaste kring Björklöven hittar ni som vanligt på Björklöven Play.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00 i Nobelhallen.

Henrik Lundh