J18: Inför matchen mot Brynas

14 mars 2019 09:00

Ikväll spelar Björklöven J18 hemmamatch mot Brynäs


Det fortsätter att spelas intressant juniorhockey i A3 Arena i veckan. Björklöven J18 inleder ikväll SM-slutspelet då man möter Brynäs på hemmais. Lagen gör upp om plats i åttondelsfinalen i bäst av tre matcher. Möte nummer två spelas i Gävle på lördag och en eventuell avgörande match sedan i Gävle på söndag.

Björklöven slutade på tionde och sista plats i J18 Allsvenskan Norra men man avslutade serien på ett bra sätt med två trepoängare på de tre sista omgångarna. Brynäs kom sexa och i den sista omgången vann man en målrik tillställning mot Leksand med 7-6 efter straffläggning. Brynäs har vunnit båda matcherna mot Björklöven hittills under säsongen. I mötet i Gävle blev det 3-1 efter en jämn match och i början på mars när lagen möttes i Umeå segrade Brynäs med 4-2.

Elliot Ekefjärd och Alexander Westerberg var Björklövens bästa poängplockare i Allsvenskan Norra. Tio poäng vardera blev det. Carl Holmner-Härgestam bäste målskytt med fem fullträffar. I Brynäs gjorde Tim Alverhag flest poäng i med elva stycken. Oskar Kvist spelade bara 13 matcher och på dessa matcher blev det tio poäng.

Nedsläpp ikväll redan klockan 18.00 i A3 Arena.