Målvaktstränaren fortsätter
Publicerad: 2019-05-24
Det står nu klart att Markus Ekman Westman blir Björklövens målvaktstränare även nästa säsong

Markus Ekman Westman har varit Björklövens målvaktstränare de tre senaste säsongerna och kommer ingå i Björklövens ledarstab även säsongen 2019/20.

-Markus brinner för den här uppgiften och har gjort ett bra jobb i den här rollen i Björklöven de senaste säsongerna. Det känns bra att Markus fortsätter som målvaktstränare även kommande säsong, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Markus Ekman Westman ser framemot kommande säsong och känner stor revanschlust.

-Det känns såklart jättekul att fortsätta. Det finns en besvikelse från fjolåret som gör att man känner en revanschlusta men framförallt känns det bra att kunna fortsätta jobba systematiskt och långsiktigt. Jag ser framemot säsongen väldigt mycket med ny chef och delvis nytt lag. Det ska bli intressant att samarbeta med Per Kenttä framöver. Jag har en riktigt bra magkänsla och tror stenhårt på Björklöven och föreningen på lång sikt.

Ekman Westman tycker det känns spännande med det nya målvaktsparet i Björklöven nästa säsong.

-Jag tror att Mattias Pettersson kommer att ta kliv kommande säsong. Han kommer från en säsong där han fick spela lite mer matcher än han gjorde säsongerna innan. Han kommer att utvecklas av det. Joe Cannata ska bli jätteintressant att lära känna och få ta del av hans utveckling. Där jag ska bidra med anpassningen till stor rink, avslutar Markus Ekman Westman.

Mikael Kassman