J20: Förlust i seriefinalen
Publicerad: 2018-12-09

Björklöven J20 förlorade dagens match mot Sundsvall med 4-3 efter förlängning

Det blev helgens andra förlust när Björklöven J20 idag mötte Sundsvall på bortais. Serietvåan Sundsvall gick ifrån till en 2-0 ledning redan efter tio minuter av den första perioden efter mål från Oliver Dahlin och Gustav Sillanpää.

Oliver Dahlin kunde med sitt andra mål för matchen utöka till 3-0 i mittenperioden. Mattias Fahlesson satte 3-1 alldeles efter Sundsvall rett ut ett längre tre mot fem spel.

Björklöven kröp närmare i den tredje perioden då Robin Johansson efter 6.22 satte 3-2. Bara knappa minuten senare satt också kvitteringen då Oliver Schönfeldt hittade rätt bakom Isac Eriksson i Sundsvallsburen. Sundsvall tvingades efter målet till en timeout för att samla styrkorna. Matchen gick till förlängning där Oliver Dahlin kunde fullborda sitt hattrick och ge Sundsvall segern.

Trots helgens två förluster behåller Björklöven sin serieledning, en poäng före Sundsvall.