Inför matchen mot Mora
Publicerad: 2019-08-31
Björklöven avslutar SCA-cupen med match mot Mora i eftermiddag

Efter en förlust mot Modo i onsdags och seger mot Timrå igår väntar i eftermiddag avlsutningsmatch i SCA-cupen mot Mora. Mora slog Timrå i sin första match i cupen för att i går kväll få se sig besegrade av Modo med klara 5-2.

Björklöven besegrade alltså Timrå igår efter att man framförallt gjort en bra andraperiod där man radade upp chanser utan att få utdelning. Utdelning kom istället i början av tredje perioden då Justin Crandall bjöd på hockeygodis innan Oliver Larsen kunde peta in returen till 2-0. Det blev tätt till slut ändå då Timrå lyckades reducera med utplockad målvakt i powerplay två minuter före tredje periodens slut för att sedan fortsatt trycka på för en kvittering. Björklöven med Mattias Pettersson som sista utpost kunde stå emot och säkra segern.

Alexander Deilert spelar inte dagens match heller då han är avstängd mot Mora samt ytterligare en match efter sitt matchstraff mot Modo.

Nedsläpp i dagens match är klockan 14.00.