Inför matchen mot Modo

10 november 2018 12:00

Björklövens damer åker till Örnsköldsvik för match mot Modo i eftermiddag


Efter förlusten förra helgen mot Skellefteå har Björklöven en viktig match mot Modo klockan 16.00 i eftermiddag i Modo-hallen.

Björklövens tränare reflekterar över förlusten mot Skellefteå senast.

- Lämnar matchen mot Skellefteå med blandade känslor, vi gör som helhet en mycket bra match i Skellefteå och vi för spelet i princip hela matchen, där vi större delen av matchen parkerar i anfallszonen. Stundtals är det helt oåkt i vår egen försvarszon! Men vi är inte riktigt där och gör jobbet runt mål som är så viktigt för att göra mål.

Inför eftermiddagens match mot Modo är det tyvärr ett decimerat lag som Björklöven kommer till spel med.

–Vi kommer med ett stukat lag då många spelare legat sjuka och fortfarande är sjuka inför Modo idag. Det samt några skador och att Lore Baudrit och Margaux Mameri är på landslagsläger gör att vi kommer med en tunn trupp spelantalmässigt till dagens match.

Om att spela med ett mindre antal spelare säger Lundström följande.

- Vi har spelat med mindre antal spelare förut och det går men vi måste bara vara smartare i vårt spel. Samtidigt som jag inte vill att vi ska vika från vårt presspel, samt det vi lagt ner mycket tid på i veckan, att ta oss in framför mål.

För att utöka truppen har man tagit in en spelare från juniorlaget.

- Från juniorlaget får idag Maja Granlund pröva på ännu en match med A-laget. Hon har spelat med oss tidigare i år mot Luleå och Modo och har gjort det bra.

Björklövens laguppställning:

Målvakter:

Shelley Payne (Gisela Westman)

Backar:

Ronja Ericsson - Alma Vinnervik

Ebba Karlsson-Moberg - Sara Åkerlund

Forwards:

Lina Hedlund - Victoria Olofsson - Elin Benn

Nathalie Romlin - Sandra Hedberg - Ingrid Levin

Maja Granlund