Egen produkt klar

28 mars 2017 14:00

Egna produkten Emil Norberg har skrivit sitt första a-lagskontrakt med Björklöven.


- Det är en dröm som går i uppfyllelse att få skriva på sitt första a-lagskontrakt och det känns riktigt roligt. Att dessutom få göra det med Björklöven som man spelat med hela sitt liv, det kan inte bli bättre, säger Emil Norberg.

18-årige Emil Norberg har varit en flitigt förekommande spelare i både Björklövens J18-lag och J20-lag, där han varit en stabil poängplockare.
Under slutdelen av säsongen fick han dessutom chansen i Björklövens a-lag där han spelade fyra matcher.

- Emil är en intressant spelare från de egna leden som spelade några matcher med oss i a-laget och gjorde det på ett bra sätt. Det känns väldigt spännande med Emil i truppen och återigen är det en spelare som kommer passa in mycket bra vårt system, säger Joakim Fagervall.

Emil Norbergs första match från start i Björklöven var mot Oskarshamn där han blev vald till matchens lirare. Därefter fick han spela ytterligare två matcher från start och gjorde sin första poäng i a-lagströjan i bortavinsten mot Tingsryd.

- Han har inte bara jobbat hårt som är hans signum, utan han har också fått en utveckling som blir väldigt intressant att följa. Jag vill också poängtera att det har varit lätt hittills men det verkliga jobbet börjar nu och mycket ligger i hans händer, avslutar Joakim Fagervall.

Kontraktet med Emil Norberg är skrivet på 2 år.