Ny seger för J20
Publicerad: 2019-02-18
Björklövens J20-lag besegrade i helgen serietvåan Sundsvall

Björklöven jagar vidare mot seriesegern i J20 Elit Norra och i helgen besegrade man serietvåan Sundsvall efter förlängning. Victor Holmberg gav Björklöven ledningen i slutet av första perioden då han i spel fyra mot fem lyckades överlista Axel Sillanpää i Sundsvallsmålet. Jesper Edström kvitterade i spel i numerärt överläge knappa fyra minuter in i mittenperioden och Oliver Dahlin gav också Sundsvall ledningen i samma spelform. William Magnusson kunde med sitt mål nummer 21 för säsongen kvittera innan mittenperioden var slut.

Efter ett nytt ledningsmål för Sundsvall kvitterade Emil Norberg fem minuter före tredje perioden slut. Samma Norberg avgjorde också matchen då han i powerplay gjorde 4-3 3.20 in i förlängningen. Skotten 30-33.

Tre matcher återstår i grundserien för Björklövens del. Avståndet ner till Sundsvall är fem poäng. De fyra bästa lagen spelar ett slutspel efter avslutad grundserie och vinnaren där får kvala vidare mot en plats i Super-elit.