Storseger mot Vita Hästen
Publicerad: 2021-03-12
Björklöven besegrade Vita Hästen med hela 9-0 i grundseriens sista hemmamatch

Det var full fart från Björklöven direkt i kvällens match mot Vita Hästen men utdelningen lät vänta på sig tills 19 minuter in i första perioden då Axel Ottosson hittade rätt.

Björklöven utökade sin ledning genom Fredric Andersson redan 24 sekunder in i mittenrundan. Trots mängder av chanser åt båda håll uteblev målen fram till periodens sista minut då Alexander Wiklund och Francis Perron med varsitt mål kunde ta ställningen till 4-0.

I den sista perioden trillade målen in i jämn följd för hemmalaget och efter att Tyler Vesel, Alexander Wiklund, Karl Johansson, Justin Crandall och Adam Plant gjort varsitt mål skrevs slutsiffrorna till 9-0.