Inför matchen mot Almtuna
Publicerad: 2020-12-29
Årets sista match spelas ikväll när Almtuna är på besök i A3 Arena

Det blev till slut en uddamålsförlust mot Timrå när det var dags för match igen i söndags efter ett kortare juluppehåll. Timrå hade ett stort spelövertag inledningsvis men successivt tog Björklöven över taktpinnen och man var ett ribbskott och några få centimeter ifrån att få till en kvittering i slutet.

Ikväll 18.00 (observera ändrad matchtid!) väntar årets sista match när Uppsalalaget Almtuna ledda av Robert Kimby gästar A3 Arena. Lagen har mötts två gånger tidigare under säsongen. Carl Grundström avgjorde i förlängning i det första mötet och senast vände Björklöven ett underläge med 0-1 till seger 2-1 i den sista perioden. Axel Ottosson segerskytt den gången.

Almtuna kommer till kvällens match med två raka segrar i bagaget och en sjätteplats med 34 poäng. I omstarten efter juluppehållet besegrades Väsby med 5-3 efter att Calle Åsell satt spiken i kistan i tom bur.

För de senaste nyheterna kring Björklöven rekommenderas ni hålla koll på Björklöven Play.

Kvällens match presenteras av #fyllhallen. Här kan ni hitta mer information om den fantastiska kampanjen där supportrar och andra sponsorer bidragit med ca 2,1 miljoner kronor till Björkövens verksamhet.

Notera att pucken släpps redan klockan 18.00 ikväll.

Henrik Lundh