Arenaguiden

Vilken plats som är den bästa i arenan är upp till var och en att bedöma. Varje besökare har sina egna kriterier för vad som är viktigt. Här har vi en guide som berättar lite mer om nägra av sektionerna.

Familjeläktaren
Sektion: K
Typ: Sittplats
Priskategori: Familjepaket - endast kategori 3.
Ingång: Höger långsida mot B-hallen.
”Familjeläktaren är på långsidan snett ovanför speakerbåset. Här har vi speciellt framtagna paketpriser för barnfamiljer och ett antal kampanjmatcher med riktigt lågt pris på sittplatsbiljetter.”

Lounge
Sektion: U
Typ: Sittplats
Priskategori: Rad 1-3 kategori 1. Rad 4 kategori 2.
Ingång: Höger långsida mot B-hallen.

”Sektion U ligger på övre läktaren i direkt anslutning till Loungebaren. Perfekt för dig som vill beställa något svalkande i baren i periodpausen och sitta på bra platser med bra översikt av hela planen.”

Budgetlounge
Sektion: U
Typ: Sittplats
Priskategori: Kategori 5

Ingång: Höger långsida mot B-hallen.
”Sektion U ligger på övre läktaren i direkt anslutning till Loungebaren. Perfekt för dig som vill beställa något svalkande i baren i periodpausen. På budgetplatserna sitter man ovanför pelarna och det finns risk för skymd sikt och därför är priset reducerat.

Senior
Sektion: M
Typ: Sittplats
Priskategori: 4
Ingång: Ståltrappen på framsidan. 
"Våra prissänkta seniorplatser är dom klassiska röda stolarna på kortsidan. Bra sikt över hela isen till väldigt bra pris.

Centralt
Sektion: D/P och J/T
Typ: Sittplats
Priskategori: 1

Ingång: Sektion D och P går in via ståltrappen på framsidan. Sektion J ochT går in på högra långsida mot B-hallen.
”Med sittplats på sektion D på nedre etage och på sektion P på övre etage så sitter du i händelsernas centrum. Det är arenans bästa platser och platserna är allt som oftast slutsålda. Om du ser en ledig stol på dom här sektionerna gäller det att vara snabb för att hinna med.”

Långsida
Sektion: C
Typ: Sittplats
Priskategori: 3
Ingång: Sektion C går in via ståltrappen på framsidan.
”Bra sittplatser på långsidan till bra pris. Det är även nära till kioskerna i pausen”

Handikapp rullstol
Sektion: HKP
Typ: Rullstolsplats
Pris: Rullstolsplats 180:- Ledsagare 180:-
Ingång: GD-ingången på höger sida av arenan.
”Vår nya HKP-läktare ligger nedanför sektion I på långsidan mot ståplats H. Här finns 11 rullstolsplatser med bra sikt och inframvärme. Ledsagare har plats i direkt anslutning ovanför rullstolsplatserna.”

Budget
Sektion: A+B
Typ: Sittplats
Priskategori: 5
Ingång: Höger långsida mot B-hallen.
”Våra billigaste platser ligger rakt bakom målet på kortsidan. Här sitter du väldigt kampen på isen och kan ofta känna kraften i tacklingarna och höra när pucken träffar plexiglaset.”

Ståplats H
Sektion: H
Typ: Ståplats
Pris: Vuxen 130:- / Ungdom, student och pensionär 90:-
Ingång: Ståltrappen på framsidan eller GD-ingången på höger sida av arenan.
”Ståplats H är supporterklubben Green Devils klassiska plats där stämningen och inramningen kring matcherna skapas. Här sitter gemenskap och tradition i virket under fötterna och det är fritt för alla att hänga med. Vill man gå på hockey för en lugn stund och lite småprat i avblåsningarna ska man nog välja en sittplatssektion istället”