Svenska Spel

Vanliga frågor

Var kan jag köpa matchbiljetter?
Biljetter köper du enklast via bjorkloven.ebiljett.nu. Här kan du välja plats, betala online och skiva ut din biljett. Du kan även köpa biljetter hos Biljettcentrum vid Vasaplan.

När öppnar biljettluckan vid arenan?
Biljettluckan öppnar 90 minuter före matchstart och har öppet under första perioden. Här kan du köpa kvarvarande biljetter eller hämta ut redan bokade. Kortbetalning eller kontant gäller om inget annat har avtalats.

Går det att använda streckkoden i sin telefon eller måste man skriva ut en fysisk biljett?
Det går utmärkt att scanna streckkoden som man får skickad per mail i mobilen. Tänk bara på att ta fram filen innan du kommer till dörren för att slippa köbildning.

Varför dyker det ibland upp bra biljetter så nära match?
Vi håller på ett antal biljetter till Lounge och företagsgäster. Vid avbokningar kan biljetter läggas tillbaka nära matchstart. Det gäller främst på sektion U, sektion O samt S. I början av varje säsong håller vi även på bra stolar till blivande årskortskunder.

Varför ser man ofta tomma stolar på bra platser när det är slutsålt?
En stor del av arenan består av årskortsägare. Då de inte är på matchen innebär det att tomma stolar finns. Det upplevs därför att det finns många lediga platser som egentligen är sålda.

Hur räknar ni publiksiffran?
I publikredovisningen ingår alla köpta biljetter, fribiljetter och årskort, inte bara antal fysiska personer som gått in genom entrén.

Vilka åldrar gäller för barn och ungdomsbiljett?
Barn under 7 år har fri entré till ståplats i målsmans sällskap.
Ungdomsbiljett gäller mellan 7 – 17 år.

Jag har tappat mitt säsongskort, hur gör jag?
Borttappat säsongskort anmäls till Björklövens kansli på telefon 090-712579. Ersättningskort under påbörjad säsong debiteras 100 kr och leveranstiden är 2 dagar.

Kan man återlämna köpta biljetter?
Nej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljetter. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett.

Jag vill hämta ut mina Lövenbyggarbiljetter. Hur gör jag?
Kontakta kansliet på 090-712570 eller maila till medlemservice@bjorkloven.com senast 1 dag före aktuell match.

Jag har tappat min matchbiljett. Går det få en ny?
Tyvärr inte, biljetten är en värdehandling och borttappad biljett ersätts inte.

Kan man köpa mat i arenan?
Resturang O´Learys i arenan serverar mat under matchdagar. Enklare snacks och snabbmat som korv, hamburgare och parisare finns i våra kiosker. 

Det är ej tillåtet att medföra egen mat och dryck in på arenan, Undantag görs för barnmat, frukt eller enklare snacks som du av medicinska skäl kan behöva under ditt besök.

Vad är aktiv sittplats?
Aktiv sittplats en platsen för dig som verkligen lever ut under matcherna. Här är stämningen hög och publiken väldigt passionerad. Närheten till klacken gör att detta är ett givet val för dig som vill bidra till stämningen men för den delen inte vill stå på ståplats. Du bör vara väl införstådd med att ljudnivån kan vara högre och att det kan förekomma att personer står upp under matcherna – trots att det är en sittplatssektion. Om beskrivningen inte stämmer in på dig rekommenderar vi inte aktiv sittplats.

Gäller säsongskorten i playoff eller kval?
Säsongskort gäller samtliga hemmamatcher i grundserien av Hockeyallsvenskan 2016/17. Vid fortsatt spel efter ordinarie grundserie förlängs ditt kort automatiskt och faktureras separat med aktuellt matchpris gånger antalet spelade matcher. Om du inte önskar att förlänga ditt kort måste du aktivt tacka nej minst 10 dagar innan sista grundseriematchen genom att maila biljettservice@bjorkloven.com.

Gäller säsongskorten under försäsongen?
Nej, säsongskorten gäller endast seriematcher i Hockeyallsvenskan.

Copyright © 2015-2017 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB