Svenska Spel

Olofsson "Ska bli spännade att möta Skellefteå"

Publicerad: 2018-05-12 11:00

Victoria Olofsson har återvänt till Björklöven efter en säsong i SDHL med Göteborg. Vi tog oss ett snack med henne om flytten hem till Umeå

- Jag funderade fram och tillbaka men pratade rätt mycket med sportchefen Tom Heikka som han förklarade att skulle det bli en rejäl satsning mot SDHL. Det känns kul att komma hem och vara med på den.

Vad tar du med dig för erfarenheter från spel i SDHL med Göteborg?

 - Jag vill försöka bidra med ett högre tempo som jag har med mig därifrån. Jag är även van vid mycket matcher nu och hur man förbereder sig på bästa sätt inför dem.

Har du haft en bra utveckling i Göteborg som du ser det?

 - Det tycker jag absolut! Det har varit en resa där jag själv tycker att jag utvecklats mycket och det hoppas jag kunna visa i Björklöven nu.

Vad ser du som dina främsta styrkor?

 - Det har väl alltid varit farten, jag håller ett högt tempo. Sen hoppas jag kunna öka min poängproduktion och vara med bidra till att vi vinner matcher genom det.

Har du anslutit till Björklövens försäsongsträning?

 - Ja, jag har varit med ungefär två veckor och det är väldigt bra träning! Det är kul att komma in gruppen och vi har roligt tillsammans. Jag känner många av tjejerna sedan förut och det har varit roligt att komma hem och vi kör på riktigt bra. Vi varierar gym och kondition och vi hade lite kampsport tidigare i veckan.

Vad förväntar du dig av säsongen som kommer?
 
  - Att det ska bli spännande att möta Skellefteå. Jag har aldrig mött Skellefteå tidigare så det ska bli intressant att se vad de ställer upp med för lag. Sen hoppas jag såklart att vi kniper en kvalplats så vi får möta lite SDHL-motstånd.

 
Mikael Kassman
 

Copyright © 2015-2019 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB