Svenska Spel

Björklöven och T3 i fortsatt samarbete

Publicerad: 2017-09-15 15:00

Björklöven har idag förlängt namnrättigheterna till arenan med bredbandsleverantören T3.

Under 2013 tecknades ett femårigt avtal mellan Björklöven och T3 om att arenan i Umeå skulle byta namn till T3 Center. Redan nu är det klart att det avtalet förlängs till år 2020.

- Det känns fantastiskt bra att kunna ingå i ett utökat samarbete. T3 är en stabil aktör med rötterna i närområdet som verkligen satsar på den lokala idrotten och har en långsiktig plan för partnerskapet, säger Björklövens VD Joakim Gustafsson.

- Vid sidan om namnrättigheterna har vi också tecknat ett huvudsponsoravtal till år 2020. Det känns väldigt inspirerande att T3 visar förtroende för Björklövens långsiktiga plan med ett engagemang av den här kalibern, avslutar Joakim Gustafsson.

- Björklöven är viktiga för oss  och arenan är en viktig plats för oss och våra kunder. Jag tycker också att det är viktigt att visa uthållighet som sponsor och stödja Björklöven under en längre tid. Vi visar att T3 är en pålitlig norrländsk aktör. Björklöven fyller också en viktig samhällsfunktion i fostran, lagsammanhållning och kamratskap som man har nytta av överallt i livet, säger T3:s VD Johan Hellström.

 - Det känns också kul i hjärtat som Björklövare att kunna göra det här samtidigt som det rent affärsmässigt är väldigt bra att exponera vårt varumärke tillsammans med Björklöven, avslutar Johan Hellström.

 
Mikael Kassman
 

Copyright © 2015-2018 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB