Svenska Spel

SDHL-spelare återvänder till Björklöven

Publicerad: 2018-04-19 14:00

Ronja Ericsson återvänder till Björklöven efter en säsong i Göteborg i SDHL

Backen Ronja Ericsson återvänder till moderklubben Björklöven efter en säsong med Göteborg i SDHL där hon spelade 38 matcher och stod för 2 assist.

- Att Ronja Ericsson väljer att återvända hem till Björklöven känns oerhört bra och något jag arbetat för under en längre tid. Ronja tog steget upp och spelade i SDHL förra säsongen där hon skaffade sig massor av erfarenheter och utvecklade sitt spel. Hon väljer nu att komma tillbaka till moderklubben trots anbud från SDHL-klubbar och vill vara med i vår satsning, säger damlagets sportchef Tom Heikka.

 - Det faktum att Ronja väljer att komma till Björklöven i division 1 och dessutom skriver ett tvåårs-kontrakt känns som ett väldigt fint kvitto på att vi har något bra på gång och att bra spelare ser oss som en seriös kandidat till en SDHL-plats. Jag ser Ronja som en fysiskt stark allroundback med bra skott och med sina främsta egenskaper i det defensiva spelet. Hon har också en hög träningsvilja med bra attityd och kommer att vara en av de bärande spelarna i laget, avslutar Heikka.

 
Mikael Kassman
 

Copyright © 2015-2019 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB