Svenska Spel

Löfgren klar som tf Juniorsportchef

Publicerad: 2017-02-01 11:01

För att hålla fortsatt högt tempo i vidareutvecklingen av juniorverksamheten har Björklöven i veckan valt att kontraktera Jan Löfgren som tf Juniorsportchef.

Löfgren har under vintern varit involverad i rekryteringen till Hockeygymnasiet men har nu kontrakterats för att avlasta organisationen efter de förändringar som genomförts kring A-laget. Jesper Jäger, som under lång tid haft två krävande roller, kommer resten av säsongen kunna fokusera på sin roll som assisterande coach för A-laget. Jesper fortsätter dock vara nära involverad i de strategiska frågorna kring junior och ungdom via sin roll i sportstrategigruppen.

-  Björklöven har en tydlig plan för vad man vill åstadkomma på juniorsidan för att på lång sikt kunna utöka antalet egna produkter till A-laget. Den planen överensstämmer med min syn på vad som krävs, säger Jan Löfgren.

Jan Löfgren har tidigare varit ledare i Björklövens juniorverksamhet och uppdrag som lagledare för Västerbottens TV-pucklag.

- Under hösten har jag varit involverad i rekryteringen till Hockeygymnasiet tillsammans med bland annat Jesper Jäger. Det har fungerat väldigt bra och det känns som att vi gör många saker rätt. Att vi nu har fått behålla den stomme som vi önskat oss är ett bevis på det. Förändringsresan har bara börjat och det känns väldigt inspirerande att få vara med på den, säger Jan Löfgren.

 
 

Copyright © 2015-2018 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB