Svenska Spel

Levin och Tjernström förlänger

Publicerad: 2017-07-11 11:15

Björklövens damlag har gjort klart med två kontraktsförlängningar. Ingrid Levin och Camilla Tjernström fortsätter i Björklöven även kommande säsong. 

Damlagets sportchef Tom Heikka om kontraktsförlängningarna.

 - Ingrid Levin är en lång forward med bra storlek och bra räckvidd. En spelare som spelar fysiskt och jobbar hårt varje byte.

- Camilla Tjernström kunde inte spela så mycket förra året på grund av jobb men har förhoppningarna om att kunna spela och träna mycket mer i år. Hon är väldigt allround spelare som är otroligt nyttig för sitt lag och jag tror att hon kommer att utvecklas mycket med mer speltid. En forward att hålla ögonen på under säsongen!

Ingrid Levin kommenterar sin kontraktsförlängning:

- Det känns kul med en ny säsong i Björklöven. Det ska bli intressant att se vad vi kan göra med ett ganska nytt lag och personligen hoppas jag kunna utveckla min skridskoteknik och min puckkontroll. Förra säsongen var rolig men det tog tid för mig att komma igång efter en längre skada, säger Ingrid Levin.

Camilla Tjernström om att förlänga med Björklöven:

- Det känns riktigt kul att forsätta i Björklöven. Ska bli spännande med en ny tränare och ett relativt nytt lag. Jag hann tyvärr inte vara med så mycket föregående säsong då det krockade med jobbet. Jag ser att jag kan
förbättra mig på alla håll och kanter men kan inte peka på något specifikt, säger Camilla Tjernström.

 

 
Mikael Kassman
 

Copyright © 2015-2018 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB