Svenska Spel

Kontraktsförlängning

Publicerad: 2018-01-12 10:00

Björklöven förlänger kontraktet med forwarden Lukas Ericsson i ytterligare två säsonger

29-årige Lukas Ericsson anslöt till Björklöven i början av november och nu väljer Björklöven att förlänga kontraktet även över de kommande två säsongerna. Ericsson har tidigare representerat Leksand i SHL och i HockeyAllsvenskan bland annat Oskarshamn och Malmö.

- Jag tycker att Lukas Ericsson är en forward som passar bra in i vårt spel. Han har gjort ett bra intryck i de matcherna han har spelat och under den tid han har varit i föreningen. Han stämmer väl överens med vår framtid, säger tränare Joakim Fagervall om förlängningen.

- Det känns jättekul att få fortsätta i Björklöven. Även om det har varit en lite annorlunda säsong, så har jag trivts väldigt bra här uppe sedan jag kom till laget. Det känns mycket inspirerande att vara en del av Björklöven de kommande åren. Det känns som att potentialen är stor och att vi har något spännande på gång. Nu hoppas jag att att jag får vara hel framöver och bidra med mitt spel. Jag tror till att börja med att vi kan få en riktigt bra vår tillsammans, säger Lukas Ericsson om kontraktsförlängningen. 

Kontraktsförlängningen med Ericsson sträcker sig över säsongen 19/20.

 
Mikael Kassman
 

Copyright © 2015-2018 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB