Svenska Spel

Ny ekonomichef i Björklöven

Publicerad: 2018-01-03 14:11

Björklöven har rekryterat Annika Högström Theens som ny ekonomichef.

- Jag hade egentligen inte en tanke på att byta jobb när Joakim ringde mig. Jag tyckte det lät väldigt intressant, en spännande utmaning. Björklöven har alltid haft en plats i hjärtat så jag kände att om det någon gång man ska byta så är det nu. Jag hade nog inte bytt jobb om någon annan hört av sig, säger Annika.

Hur ser din bakgrund ut?
- Jag har jobbat på IKSU i 31år, främst som ekonom. Jag började som receptionist, fortsatte som ekonomiassistent och har sedan fått vara med på hela resan där både IKSU och avdelningen växt under åren. 

När börjar du din tjänst i Björklöven
- Det blir i slutet av februari. Från början handlar det främst om att sätta sig in i alla rutiner. Även om arbetet till stor del liknar det jag jobbat med tidigare så blir det ändå en liten inkörningsperiod. Det känns som en väldigt trygg och stabil organisation så det kommer nog att gå bra.

- Det är en ära att få jobba med ett av Umeås starkaste varumärken och jag kommer verkligen att göra allt för att ekonomin skall fortsätta utvecklas och vara vara stabil i hela koncernen, avslutar Annika Högström Theens, Björklövens nya ekonomichef.

Björklövens VD, Joakim Gustafsson är mycket nöjd med rekryteringen.
- Annika kommer från ett liknande uppdrag och har en lång erfarenhet som ekonom inom ett välkänt bolag och förening. Hennes erfarenhet och personlighet stämmer mycket väl in på den kravprofil som låg till grund för rekryteringen. Tjänsten som ekonomichef är en otroligt viktig nyckelposition i koncernen och det känns otroligt kul att få välkomna just Annika till den rollen i Björklöven.

 
 

Copyright © 2015-2018 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB