Svenska Spel

Hörnqvist och Nilsson förlänger

Publicerad: 2017-07-17 12:00

Sofia Hörnqvist och Vilma Nilsson har förlängt sina kontrakt med Björklövens damlag.

Sportchefen Tom Heikka fortsätter att jobba med kommande säsongs lagbygge och nu är ytterligare två forwards klara från föregående säsongs trupp. 

Damlagets sportchef Tom Heikka om kontraktsförlängningarna av Sofia Hörnqvist och Vilma Nilsson.

 - Sofia Hörnqvist är en ung tjej som testade några matcher med damlaget förra året. Hon har en fantastisk träningsvilja och jag tror att hon kommer att utvecklas väldigt fort med mera speltid.

 - Vilma Nilsson är vår yngsta spelare i truppen och är trots sina unga år en väldigt klok hockeyspelare som spelade en hel del redan förra säsongen med damlaget. Hon har inte storleken men kompenserar det med hårt jobb och en fantastisk inställning. Hon kan ta nästa kliv under kommande säsong.

Sofia Hörnqvist kommenterar sin kontraktsförlängning:

- Det känns inspirerande att fortsätta i Björklöven och jag hoppas att det ska bli en kul säsong. Förra säsongen var väldigt lärorik för mig och jag tycker att laget utvecklades mycket. Jag ska som vanligt göra mitt bästa och peppa mina lagkamrater.

Vilma Nilsson om sin kontraktsförlängning:

- Jag ser framemot en fortsättning i Björklöven. Det kommer bli en del nya lagkamrater men det känns kul det med. Förra säsongen var riktigt rolig precis som alla säsonger varit. Jag hoppas själv kunna ta en större roll i laget och tror att vi kan spela ihop oss på ett bra sätt så vi tar oss till kvalet till SDHL igen.

 
Mikael Kassman
 

Copyright © 2015-2018 IF Björklöven

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB